Det kommer finnas olika typer av aktiviteter på den nya anläggningen. Foto: Pressbild
Tillsammans med Kopparslagaren Fastigheter utförs omfattande utveckling av Harrys f.d. lokaler på Norra långgatan 7 för att till hösten stå färdigt som stadens nya nöjescentrum.
Allt under ett tak – Hos Event Center kombineras unikt utformade aktiviteter som bland annat The Challenge, Lasergame i VR och Bowling tillsammans med restaurang.
– Vår filosofi återspeglas i att alla ska ha roligt tillsammans och i Växjö har vi ofta besökare från Kalmar som jag vet kommer uppskatta nyheten av detta tillskott i centrum, säger Malin Ståhlgren delägare och grundare av konceptet.
Omfattar 2 300 kvadrat
Den nya anläggningen har premiär under hösten 2024 och kommer ha tre olika våningar över totalt 2300 kvm. Bottenvåningen fylls av nyskapande aktiviteter och den tidigare bowling delen rivs upp och görs om från grunden för att skapa en interaktiv och spännande bowling upplevelse för gästerna.
Det kommer även finnas en stor uteservering tillsammans med inbjudande miljöer för att njuta av mat och dryck. På övervåningen tas den tidigare nattklubb stämpeln bort. Istället kommer det fungera som både konferenslokal, privat festvåning och för servering på företagsevent och andra större grupper.
"Kalmar har saknat detta"
En av verksamhetens fundament är den egenskapade gruppaktiviteten The Challenge som består av tio olika action rum fyllda av utmaningar. Aktiviteten har en unik förmåga att under lättsamma former sammanfoga team, vänner och familj. Företagsgäster utökar ofta upplevelsen med både konferens, mat och dryck.
– Kalmar har saknat detta alldeles för länge och vi är glada över att kunna hjälpa till att leverera en helt ny nivå av nöje till staden, säger Daniel Svensson, fastighetsansvarig på Kopparslagaren Fastigheter som har möjliggjort satsningen.
– Vi ser fram emot att öppna upp anläggningens dörrar och är stolta över att nu även kunna erbjuda Kalmar arbetstillfällen med några av branschens bästa villkor. Arbetsplatsen kommer vara attraktiv för både kockar och andra medarbetare inom restaurang, event- och bar, avslutar Malin Ståhlgren med.