Annons:

Allmänheten bjuds in till nya badanläggningen

Så här ska Vattnets hus se ut när det blir klart. Foto: Pressbild

Allmänheten bjuds in till nya badanläggningen

Många är nyfikna på den stora badanläggningen som just nu byggs i Snurrom. Just därför bjuder ägarna Kunskapsporten in till öppet hus på Äventyrsbadet för att allmänheten ska få se ritningar och bilder.  

Annons:

Byggnationen har kommit en bra bit på vägen. Den syns tydligt från E22 och börjar ta form. Ägaren Kunskapsporten har förstått att många är nyfikna för att se hur bygget ser ut på insidan, i alla fall de delar som är klara. De bjuder därför in allmänheten att till Äventyrsbadet där kommer de att få se ritningar, bilder och titta på den interiör som är klar. 

Arrangemanget anordnas både lördag och söndag mellan 10-16 och är alltså i den nyvarande simhallen. 

Kommer att öppna hösten 2025

Kunskapsporten vann 2021 den upphandling som Kalmar kommun och Region Kalmar län genomförde tillsammans. Kunskapsporten är byggherre och ägare av anläggningen och kommer att bedriva i stort sett all verksamhet i huset. Anläggningen omfattar totalt ca 16.000 kvm och kommer bl a att innehålla en 50-meterbassäng, hopptorn, familjebad, två multibassänger och en rehabbassäng, lärande om vatten, gym, spa med Nordic Hamam, konferens, kontor och restaurang. Vattnets hus  öppnar hösten 2025.

 

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt