Annons:

Kalmarbo nomineras till fint uppdrag i Röda Korset

Jan Johansson föreslås till Svenska Röda Korsets föreningsrevision. Han är ledamot i Röda Korsets regionråd Sydost och har arbetat hela sitt yrkesliv på Kronofogdemyndigheten.

Annons:

Jan Johansson är ordförande i Kalmar rödakorskrets och har i dag fokus på arbetet i second hand-butiken. Sedan 2016 är han också engagerad i Röda Korsets regionråd Sydost. När Svenska Röda Korset nu går mot riksstämma finns Jan Johansson med bland de som föreslås till nya uppdrag.

– Jan Johansson har ett starkt engagemang inom Röda Korset på lokal nivå och känner de lokala frågorna väl. Som föreningsrevisor kommer hans goda analytiska förmåga och problemlösning att bidra till ett starkt Röda Korset, säger valberedningens ordförande Per Lindqvist i ett pressmeddelande.

Jan har arbetat på Kronofogdemyndigheten under hela sitt yrkesliv. De första 18 åren som exekutiv tjänsteman och senare som kronokommissarie, byrådirektör, avdelningsdirektör och administrativ chef. Röda Korsets digitala riksstämma pågår mellan den 23-30 maj 2021.

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt