Annons:

ÅTAL: Man gick till attack mot exfru och hennes arbetskamrater

En man i 50-årsåldern tog sig in i hans exfrus lägenhet, slog sönder en toalettdörr med basebollträ och attackerade hennes arbetskamrater. Nu har åklagaren väckt åtal. Mannen erkänner delar av förloppet. 

Annons:

Det hade varit skilda ett tag, men känslor verkade finnas kvar. I alla fall svartsjuka. Mannen, som är i 50-årsåldern, trängde sig – enligt åklagaren – in i sin exfrus bostad, kraftigt berusad och med ett basebollträ. Detta hände i december förra året. Han ska ha slagit sönder en toalettdörr. Mannen lämnade sedan lägenheten. Kvinnan ringde polisen som tog upp anmälan.

Några arbetskamrater kom senare hem till kvinnan då hon var skakad av den tidigare händelsen. Då rusade återigen hennes exman in i lägenheten, slog ett hårt slag med basebollträet på bordet. Han svingade mot en av hennes arbetskamrater men missade huvudet precis, den andra arbetskamraten hade inte samma tur utan träffades på låret. 

Mannen åtalas för skadegörelse, grovt hemfridsbrott, försök till misshandel och misshandel. Han erkänner bara misshandel.

 

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt