Annons:

ÅBRO BRYGGERI LANSERAR WEBBSHOP

Åbro Bryggeri lanserar webbshop. Foto: Skärmdump

ÅBRO BRYGGERI LANSERAR WEBBSHOP

Anrika Vimmerbybryggeriet Åbro Bryggeri lanserar webbshop. Det berättar företaget i ett pressmeddelande.

Annons:

I början av september 2020 släpptes "EY´BRO" på Systembolaget. Nu följer Åbro Bryggeri upp det och lanserar en webbshop och en sommarkollektion för det populära varumärket. Den nya hemsidan släpptes på måndagen.

Utöver badshorts, baddräkt och gnuggisar för "EY´BRO" ingår även hawaiiskjorta med matchande badtofflor från "KUNG", fiskarhatt med matchande t-shirt från "BRON", keps och en uppblåsbar bad-ölburk till poolen från "FEM KOMMA TVÅAN" i det första sommarsläppet.

Åbro skriver i ett pressmeddelande att webbshopen riktar sig till de inbitna fantasterna till bryggeriets varumärken och att sommarkollektionen är en begränsad utgåva. 

"Varit stort intresse"

Populära produkter från andra av Åbros varumärken så som glas och ölhinkar kommer alltid att finnas tillgängliga i shopen.

– Sedan lanseringen av EY’BRO har det varit ett stort intresse och efterfrågan på klädesplagg med just varumärkets logotyp och manér. Det känns därför extra roligt att kunna släppa en sommarkollektion för både EY’BRO, KUNG, FEM KOMMA TVÅAN och BRON inför semestern. Vi har idag en shop som ligger i direkt anslutning till bryggeriet som säljer glas och andra populära produkter och det känns extra bra i dessa tider att de produkterna nu blir lätt tillgängliga för alla, säger Cornelia Dunge, marknadschef på Åbro Bryggeri.

Webbshopen har tagits fram i samarbete med Påhlssons Daylight AB och Åbro Bryggeri.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenskalmar.nu

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt