Annons:

Nytt coworking kontor öppnar i Kalmar

Nytt stort coworking-kontor öppnar i Kalmar till hösten. Foto: MostPhotos

Nytt coworking kontor öppnar i Kalmar

Intresset för kontorshotell verkar fortfarande vara stort. När efterfrågan på hybridarbete ökar så öppnar företaget IWG Regus Kalmar. 

Annons:

Kontoret öppnar under hösten 2024 och kommer att  innehålla tre plan där det kommer att erbjudas plats för etablerade företag, organisationer och startups inom flera olika branscher såsom teknologi, kommunikation, e-handel, finans med mera.. Det nya Reguskontoret har arbetsytor som inkluderar privata kontor, mötesrum, coworking och kreativa utrymmen.

Fastighetsägaren har fattat beslutet att investera i IWG-plattformen för att maximera avkastningen på fastighetsutrymmen genom kapitalisering av den snabbt ökade efterfrågan på hybridarbete.

Vill ha ett starkare fotfäste i sydöstra Sverige

– Vi jobbar för att etablera ett starkare och mycket nödvändigt fotfäste i sydöstra Sverige. Som en viktig affärshub är Kalmar en fantastisk plats för oss att finnas på. Behovet av högkvalitativa och flexibla arbetsutrymmen fortsätter att stiga när hybridarbete blir det nya normala. Vi är väldigt glada över att tillsammans med vår partner arbeta för att utveckla IWG Regus-varumärket under ett förvaltningsavtal som kommer att lägga till ett banbrytande arbetesutrymme i deras byggnad, säger Mark Dixon, VD och grundare av IWG

Produktiviteten bedöms öka och ger företag möjlighet att anställa fler enligt bolaget. 

– Vår öppning i Kalmar kommer vid en tidpunkt när allt fler företag upptäcker att flexibelt arbete ökar anställdas lycka och tillfredsställelse, samtidigt som det hjälper miljön. Vår arbetsplatsmodell har också visat sig öka produktiviteten och möjliggör för företag att skala upp eller ner till betydligt lägre kostnader

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt