Annons:

Full fart på scen och dansgolv när A36 uppträdde. Foto: Anders Blank

Smockat på Krögers när hiphopstjärna uppträdde

Inte samma gamla vanliga Krögers. Nya satsningen på hip hop lockar ung publik. A36 gjorde ingen besviken, även om spelningen var lite kort. 

Annons:

Han har seglat upp som en av de mest spelade artisterna på kort tid. Och då är det kanske förståeligt att det inte finns en outtömlig katalog av låtar. A36 spelar också sin monsterhit “Samma gamla vanliga” två gånger på raken, något som kanske visar på att han är precis i början av sin karriär. Men publiken verkar inte misströsta.

Fullt på scenen

Krögers nya satsning på hiphop på onsdagar har slagit väl ut. Det här är tredje kvällen och det är smockat på dansgolvet. Lika smockat på scen är det då A36, eller Geivar Hasado Shlaimon som han egentligen heter, har tagit med sig sina kompisar på scen. Och glädjen att få uppträda går inte att ta miste på. Krögers har en låg scen vilket skapar en närhet till fansen så ibland är det svårt att riktigt veta vem som är artist och vem som är publik. 

Att lyckas med konstycket att få ihop fullsatt lokal en onsdagskväll i oktober, långt ifrån löning är nog ett bevis nog att svensk hiphop är populär. 

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA JOBB

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt