Annons:

Theoz är klar för Stadsfesten

Theoz uppträder på Stortorget. Foto: Jessica Wikström

Theoz är klar för Stadsfesten

Nu är akterna på Stortorget och Larmtorget. Den sista pusselbiten var Theoz som nu är klar. 

Annons:

Han var med i årets melodifestival, där han tog sig till final med låten ”Mer av dig”. Nu är det klart att vi får se Theoz på Kalmar Stadsfest. Han  är en svensk artist, dansare och skådespelare. Han hittade sin digitala dansscen på TikTok och Youtube, där han har över 2 miljoner följare. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på Youtube i Sverige och videon har idag över 15 miljoner visningar. Sedan dess har han hunnit släppa flera låtar och har också medverkat på Diggilooturnén och i biofilmen Rymdresan.

– Nu har vi presenterat alla akter på Stortorget och Larmtorget och är väldigt nöjda med den bredd vi har fått ihop. Publiken kommer att bjudas på allt från pop, soul och country till rock, street metal och housemusik, säger Pelle Aldestam, projektledare för Kalmar Stadsfest.

Inte bara på Kvarnholmen

Artisterna är klara, men det kommer fler programpunkter

– Dessutom kommer vi snart att presentera fler programpunkter på de andra scenerna. Kalmar Stadsfest kommer som vanligt att äga rum på flera platser runt om i stan, bland annat i Stadsparken och Krusenstiernska gården. Besökarna kommer att få uppleva musik, teater, mat och aktiviteter av olika slag, berättar Marcus Larsson, chef enheten Evenemang och möten, Destination Kalmar.

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt