Annons:

Kevin Jensen är klar för Kalmar FF. Foto: Bildbyrån

Talangfull spelare klar för KFF inför nästa säsong

Kalmar FF har värvat talangen Kevin Jensen. 20-åringen har skrivit på ett kontakt med KFF inför 2022.

Annons:

Den senaste säsongen har Kevin Jensen representerat Landskrona BoIS i Superettan och noterats för fem mål och fem målgivande passningar på 29 matcher. 

– Superettan och Division 1 är två serier vi följer noggrant under året. I Superettan tycker jag att två lag har stuckit ut tydligt i sitt sätt att spela på ett positivt sätt. Det är Landskrona BoIS och IFK Värnamo. Det är också två lag som spelar ganska likartat oss själva trots att båda var nykomlingar 2021. Kevin är en av de spelarna som har stuckit ut ordentligt i ett bra Landskrona. Med hans speed, skicklighet i kombinationsspel och ett stenhårt arbete fastnade vi för en väldigt spännande spelare. Positivt är också att han kan spela i flera positioner. Både till höger och vänster samt i en roll som nummer 10. Det känns också som hans personlighet passar perfekt in i vår grupp, säger KFF:s sportchef Jörgen Petersson.

Kevin Jensen själv säger att det känns jättebra att komma till Kalmar FF. 

– Det känns jättebra att komma till Kalmar FF. Jag känner att det är en familjär förening som fungerar på många plan. De spelar en offensiv fotboll med fart och gillar att diktera tempot i matcherna. Det passar väl in med vilken typ av spelare jag är. Jag gillar att kombinera, ta skott utifrån och komma med fart. Nu ser jag fram emot att få representera Kalmar FF i Allsvenskan och ska göra allt jag kan för att vara med och producera poäng till laget. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenskalmar.nu

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt