Annons:

LÄMNAR TOPPJOBB I VIMMERBY – BLIR NY KLUBBCHEF I KALMAR

Henrik Milton, här i målvaktströjan i fotboll, blir ny klubbchef för FBC Kalmarsund. Foto: Arkivbild

LÄMNAR TOPPJOBB I VIMMERBY – BLIR NY KLUBBCHEF I KALMAR

Vimmerbyprofilen Henrik Milton lämnar jobbet som platschef på V-tab i Vimmerby. Han presenterades på tisdagen som ny klubbchef för FBC Kalmarsund. 

Annons:

Henrik Milton, som numera bor i Kalmar, är en profil i Vimmerbytrakten. Bland annat som målvakt i Djursdala SK och tränare i IFK Tuna. 

Han har också jobbat i många år på V-tab i Vimmerby, där han för tillfället är platschef. Men nu har han sagt upp sig och gör sin sista arbetsdag den 7 maj. 

Detta beror på att han fått jobbet som klubbchef för SSL-klubben FBC Kalmarsund. Det presenterade Kalmarsund under en pressträff under tisdagen. 

– Vi är fantastiskt glada att Henrik har tackat ja. Marknadssidan är en viktig del av vår förening för att bli en av Sveriges största innebandyklubbar, säger Andreas Folke, ordförande i Kalmarsund, i Barometerns livesändning.

"Extremt sugen"

Henrik Milton är inne på sitt fjärde år i FBC Kalmarsund. Han har varit allt från materialförvaltare till ansvarig för att ta hand om resor. Nu tar han alltså steget till att bli klubbchef. 

– Jag jobbar som platschef i dag och har sju år på marknadssidan före det. Det finns många nycklar att ta med sig. Jag är smickrad och glad för frågan, och är otroligt taggad för den tuffa uppgiften. Det här ska bli kul, säger Henrik Milton.

Vimmerbysonen kommer jobba 100 procent med Kalmarsund från maj månad. 

– Vi har haft en dialog i två veckors tid och jag är extremt sugen och taggad för uppgiften.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenskalmar.nu

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt