Annons:

Hansa Bygg får ny vd – Mikael Åhlund får nya uppgifter

Simon Israelsson blir ny vd på Hansa Bygg. Foto: Pressbild

Hansa Bygg får ny vd – Mikael Åhlund får nya uppgifter

Simon Israelsson, det är namnet på byggkoncernen Hansa Byggs nya vd. – Vi ska fortsätta vara ledande inom den privata och offentliga sektorn. 

Annons:

När Hansa Bygg nu rekryterar en ny vd så plockar man kompetens från de egna leden. Simon Israelsson har tidigare haft framstående positioner inom företaget men blir nu alltså Hansa Byggs högsta chef. 

– Jag är både hedrad och entusiastisk över möjligheten att leda Hansa Bygg i dess nästa fas. Vår vision är att fortsätta vara ledande inom den privata och offentliga sektorn. Genom att stärka våra relationer och bygga på vårt rykte om kvalitet och pålitlighet, siktar vi på att inte bara möta, utan överträffa våra kunders förväntningar. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med vårt fantastiska team för att fortsätta utveckla lösningar som inte bara uppfyller, utan formar marknadens behov och framtida utmaningar, säger han i ett pressmeddelande.

Åhlund fortsätter inom företaget

Mikael Åhlund, grundare och ägare av Hansa Bygg, har beslutat att det är dags att överlämna vd-rollen för att fokusera på nya strategiska initiativ inom koncernen. Med sina 30 år i branschen kommer han försöka bidra till företagets tillväxt och utveckling från sin position som styrelseordförande.

– Att lämna över VD-rollen är ett steg mot att förnya och stärka Hansa Byggs ledarskap för framtiden, och jag är entusiastisk över att se de nya höjderna vi strävar efter att nå, säger Mikael Åhlund.

Simon Israelsson tar över ledarskapet under en spännande tid för Hansa Bygg, när företaget fortsätter att expandera och förnya sig i linje med moderna byggtekniker och hållbarhetsprinciper. Simons breda kompetens och erfarenhet kommer att vara avgörande för att driva Hansa Byggs vision och tillväxtstrategier framåt.

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt