Annons:

Stolt skriver långtidskontrakt med KHC: ”Enkelt beslut”

Daniel Stolt har bestämt sig för att förlänga sitt kontrakt med Kalmar HC till 2026. Foto: Ossian Mathiasson

Stolt skriver långtidskontrakt med KHC: ”Enkelt beslut”

Daniel Stolt, bosatt i Vimmerby, har förlängt sitt sportchefskontrakt med Kalmar HC till 2026. 
”Det var i slutändan ett enkelt beslut att skriva på ett nytt avtal”, säger Daniel Stolt i en kommentar till klubbens Facebooksida. 

Annons:

Daniel Stolt kom till Hockeyettan-klubben Kalmar HC inför säsongen 2021/2022 och skrev direkt på ett treårskontrakt. Första säsongen i Kalmar HC blev lyckad med historisk seger av grundserien, andraplats i Allettan södra och därefter respass mot Halmstad i playoff 3.

Nu, ett år senare, har parterna kommit överens om ett nytt avtal som sträcker sig fram till 2026. 

”Det var i slutändan ett enkelt beslut att skriva på ett nytt avtal. Det enda jag behövde var min sambos okej och jag fick direkt ett ja när jag ställde frågan. Jag trivs bra med människorna i klubben och vi är på en spännande resa. Under första året tog vi tillsammans stora kliv organisatoriskt, sportsligt och ekonomiskt och jag räknar med ett vi fortsätter på inslagen väg”, säger Daniel Stolt i en kommentar till klubbens Facebooksida.

"Daniels kompetens är oerhört viktig"

Kalmar HC skriver att de förlänger Stolts kontrakt till och med 2026 för att sportsligt och organisatoriskt säkra framtiden. 

”Vi vill bygga en organisation som är stabil över tid och Daniel är en pusselbit i detta strategiska arbete. Vi gör vårt bästa ekonomiska resultat någonsin och Daniel var ett viktigt steg i den processen med sitt kontaktnät och kunnande. Sportsligt vill vi bygga över tid och där är Daniels kompetens oerhört viktig”, säger KHC:s ordförande Camilla Freedeke. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenskalmar.nu

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt