Annons:

JUST NU: OLYCKA PÅ E22 VISADE SIG VARA TVÅ STYCKEN

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

JUST NU: OLYCKA PÅ E22 VISADE SIG VARA TVÅ STYCKEN

Räddningstjänsten larmades på måndagskvällen om en trafikolycka på E22 utanför Kalmar. I själva verket visade det sig vara två olyckor.

Annons:

Enligt det initiala larmet, som skickades ut strax innan klockan halv sju på måndagskvällen, ska det handla om en olycka med flera personbilar inblandade.

Olycksplatsen är norrgående fil på E22 mellan Kalmar och Rinkabyholm, i närheten av Kalmartravet. Enligt Trafikverket ska olyckan ha stor påverkan på trafiken, och beräknas ha så fram till klockan 19.30. Någon mer detaljerad information om olyckan finns ännu inte. 

Artikeln kommer att uppdateras.

Uppdatering klockan 18.55:

Enligt Trygghets- och larmcentralem ska det handla om en kökrock i anslutning till avfarten till riksväg 25 mot Nybro. Man har ännu ingen information om omfattningen av olyckan eller eventuella personskador.

Uppdatering klockan 19.10:

Enligt Trafikverket påverkas inte längre trafiken.

Uppdatering klockan 19.40:

Trygghets- och larmcentralen berättar att det "strulade till sig en del under kvällen". För under samtalet till SOS Alarm om den första olyckan blev inringaren påkörd. Den ena olyckan inträffade på riksväg 25 i höjd med Smedby. Den andra olyckan hittade man initialt inte, men visade sig sedan ha inträfat på E22 i norrgående fil vid avfarten till riksväg 25. Förutom bärgning av en bil är olyckorna nu avklarade av räddningstjänsten. Enligt Trygghets- och larmcentralen "verkar det ha gått bra" med samtliga inblandade.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt