Annons:

Pinchos återvänder till Kalmar – Planerad öppning i höst

Nya ägare till Pinchos Kalmar; Martin Karlgren, Jean-Pierre Casanova och Mirella Johansson Foto: Pressbild

Pinchos återvänder till Kalmar – Planerad öppning i höst

Restaurangkedjan Pinchos kommer att slå upp portarna i Kalmar igen. Detta meddelar de nya ägarna för restaurangen.  

– Är det något vi kan så är det Pinchos, vi är ett bra team och har hållit på med detta sedan 2014, säger Martin Karlgren, en av de nya ägarna för Pinchos Kalmar. 

Annons:

Restaurangkedjan Pinchos återvänder nu till Kalmar i samma lokaler sedan tidigare, men med en ny ledning. De nya ägarna, Jean-Pierre Casanova, Mirella Johansson och Martin Karlgren, kommer nu att ta över restaurangen. Trion äger redan två pinchos restauranger i Skövde och Jönköping.  

– Är det något vi kan så är det Pinchos, vi är ett bra team och har hållit på med detta sedan 2014. De restaurangerna vi driver har det gått bra för och när vi såg en öppning i Kalmar så var det bara att ta det, säger Martin Karlgren, en av de nya ägarna för Pinchos Kalmar. 

Den tidigare Pinchos restaurangen gick i konkurs hösten 2022. Men Martin Karlgren hoppas att hans egen och hans kollegors erfarenhet kan bidra till att restaurangen lever kvar.    

– Vi tror att vår erfarenhet kommer att vara till vår fördel. Vi kommer att skapa en helt annan produkt. Vi kommer renovera restaurangen och skala ner den från att tidigare ha över 250 sittplatser till att ha runt 150 sittplatser. Det kommer kännas som en helt ny restaurang. Den tidigare var ganska stor, vi kommer att försöka göra resturangen mer intimare och så att våra gäster känner sig mer välkomnande. 

När planeras restaurangen att öppna?

– Vi planerar att det ska vara öppet i höst. Vi håller på med renoveringen och vill inte stressa upp det. Det ska kännas som en ny restaurang, och det tar lite tid, säger Martin Karlgren.  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt