Annons:

KFF föll i genrepet mot Öster

Jacob Trenskow gjorde mål i KFF:s genrep. Foto: Bildbyrån

Ett dåligt genrep ger en bra premiär. Den devisen får Kalmar FF hoppas på. Åtminstone resultatmässigt. Superettan-laget Östers IF vann med 4-2.

Annons:

KFF tog ledningen efter 18 minuter när Jacob Trenskow vek in från högerkanten och satte 1-0 i krysset på Ekerum under lördagen. Nyförvärvet Alex Gersbach fick sedan utgå efter 30 minuter och in kom då Ali Zaher. Då hade Gersbach sett intressant ut under sin halvtimme på planen.

Kort senare utjämnade Öster genom Alibek Aliev. Innan första halvlek var över hade Abdussalam Magashy gett KFF ledningen igen efter att Lars Saetra nickat ned bollen till honom.

Nyförvärvet Jonathan Ring, som gjorde sin första start för säsongen, utgick i paus.

Jobbig andra

Den andra halvleken blev jobbig för KFF. Adam Bergmark Wiberg gjorde 2-2 tidigt efter paus och redan i den 55:e minuten satte Bergmark Wiberg också en frispark till 3-2. David Seger fastställde sedan slutresultatet till 4-2 med kvarten kvar.

KFF kan nu släppa försäsongen bakom sig och se fram emot premiären på Tele2 Arena mot Hammarby den 31 mars.