Annons:

VÄLKOMMEN TILL DAGENS KALMAR!

Dagens Kalmar är en digital nyhetstidning i Kalmar kommun. Företaget ägs och drivs av Dagens Vimmerby AB och Anders Blank. Sedan tidigare driver DV lokaltidningar i Vimmerby, Hultsfred och Västervik. 

Syftet med Dagens Kalmar är att skapa konkurrens på mediemarknaden i Kalmar och erbjuda en vass journalistik gratis för alla invånare i Kalmar. Vår journalistik ska vara oberoende, tuff, rättvis och trovärdig. Vårt mål är att vara snabbast med de bästa och hetaste nyheterna.  

Vi kommer ut 365 dagar om året och kommer att göra allt för att ge dig bäst och mest information om Kalmar. Var du vill och när du vill. 

*

Dagens Kalmar är en långsiktig satsning på lokaljournalistik som betyder något. Vi kommer inte att ta något betalt för materialet på vår sida – och kommer alltid att publicera hela artiklar så fort som möjligt. Vi vill vara tillgängliga och vill att alla medborgare ska ha samma rätt till sina lokalnyheter. Vi hoppas kunna finansiera vår sajt via annonsörer och frivilliga stöd via korttransaktioner. 

Vi vill gärna att du kommenterar våra artiklar, men är måna om ett anständigt debattklimat på Dagens Kalmar. Därför förhandsgranskar vi alla kommentarer som skrivs på vår sajt. Vi kommer inte att publicera debattinlägg som innehåller rasism, främlingsfientlighet, homofobi eller sexism. Vi accepterar inte några kränkningar, varken av grupper eller personer, på vår sajt. I övrigt försöker vi vara så liberala och frikostiga med publiceringar som möjligt.

Varmt välkommen till vår sajt!

Jakob Karlsson

Simon Henriksson

Ossian Mathiasson

Anders Blank

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt