Annons:

REDAKTIONEN

Jakob Karlsson

Jakob Karlsson är 31 år gammal och född och uppvuxen i Vimmerby. Han har lång erfarenhet av att bevaka och granska politiken i Vimmerby. Jakobs journalistiska bana började på Vimmerby Tidning, där han varit nyhetsreporter, sportreporter och krönikör. I mars 2015 startade Jakob Vimmerbybloggen, som blev en stor succé i Vimmerby och lade grunden till det som idag är Dagens Vimmerby. Jakob Karlsson äger 75 procent av Dagens Vimmerby AB och är dess ansvarige utgivare. Jakob Karlsson är även ishockeyspelare i Vimmerby Hockey.


Anders Blank

Anders Blank är född och uppvuxen i Vimmerby. Han har jobbat som frilansjournalist och tolv år som kommun och kriminalreporter på Barometern i Kalmar. Han har också arbetat med P1-produktionen I Lagens Namn.

Det senaste året har han skrivit en bok med true crimetema som handlar om organiserad brottslighet. Anders Blank kommer att jobba som journalist/redaktör för Dagens Kalmar. Han är delägare i bolaget med samma namn.

Simon Henriksson

Simon Henriksson är 27 år gammal och uppväxt i Gullringen. Sedan två år tillbaka bor han i Vimmerby och har en lång erfarenhet av lokal journalistik. Simon Henriksson är allmänreporter. Han kommer att bevaka den kommunala politiken, göra reportage och skriva krönikor. Simon Henriksson äger 12,5 procent av Dagens Vimmerby AB. 

Ossian Mathiasson

Ossian Mathiasson är 24 år gammal och uppväxt i Flaka, en by utanför Gullringen. Han utbildade sig till journalist vid Linnéuniversitet i Kalmar och tog sin examen 2016. Ossian Mathiasson har jobbat med journalistik i sju år och började på Dagens Vimmerby i oktober 2017. Han är både allmän- och sportreporter.

LEDIGA JOBB

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt